topira Kirjoita kun sinusta se on hauskaa tai juolahtaisi mieleesi

Kaikki blogit puheenaiheesta Euroviisut 2015

Minne tällaiset biisit katosivat euroviisuista?

Huomenna taas nähdään, kuinka Ruotsi voittaa euroviisut, tai vähintäänkin sijoittuu aivan kärkisijoille. Naapurimaan biisin ainoa vika on, että se on jo melkeinpä ”liian täydellinen”.

Arvostan ruotsalaisten biisien tuottamiskykyä ja aitoa halua voittaa, mutta samaan aikaan hieman ärsyttää. Aiemmin voitettiin Abba-kopioinnilla (Take me to your heaven), nyt mennään Avicii-tyylillä.

Euroviisut 2015: Finaali

Nyt ovat finaalin osallistujat kaikki tiedossa, joten voinkin viimeistellä viisuarvosteluni tältä vuodelta. Ensin siis arvioin suoraan finaaliin päässeet ja lopuksi jaan tietysti legendaariset viisupisteeni finalistien kesken! Suomea ei valitettavasti finaalissa ole, mutta kannattaa silti katsoa viisujen loppuhuipennus myös tänä vuonna: luvassa on taas suuria tunteita ja väriloistoa!

Australia

Punkahtava oodi elämälle

PKN oli jo Suomen viisufinaalissa rakastaa/vihaa -bändi. Jokaisella on mielipide, kukaan ei sano "ihan jees". Asetelmana oli kaikki tai ei mitään, joista valitettavasti vain jälkimmäinen toteutui. Ainakin pisteitä laskettaessa.

Tästä syystä Pertti Kurikan Nimipäivät jäi finaalin ulkopuolelle

Euroviisut ovat joka vuosi käytävä laulukilpailu, joihon osallistuvat lähes kaikki Euroopan maat sekä muutama muualta kutsuttu maa. Suomikin on perinteisesti ollut mukana Euroviisuissa, ja tänä vuonna Suomesta lähetettiin mukaan Punk-bändi "Pertti Kurikan Nimipäivät". Eittämättä tämän päätöksen taustalla ei ollut niinkään bändin musiikilliset ansiot, vaan yhtyeen jäsenten kehitysvammaisuus, jonka uskottiin tuovan säälipisteitä Euroopassa.

 

Euroviisut 2015: Semifinaali 2

Ja taas jatkuu! Arvostelin aiemmin ensimmäisen semifinaalin, nyt on luvassa toinen. Tässä semifinaalissa on vähemmän jännitettävää, koska tässä vaiheessa Suomenkin kohtalo on jo tiedossa. Pieni paljastus heti alkuun: kovin väkeviä vastustajia täältä ei taida löytyä, paitsi ehkä kahta lukuunottamatta. Mitkä ne maat ovat - lue ja ota selvää!

Liettua

Euroviisut 2015: Semifinaali 1

Voi Itävalta sentään! Taas on koittanut paras aika vuodesta: viisut ovat aivan nurkan takana! Tapani mukaan päätin jälleen arvioida vuoden viisut, joten tässä ensimmäinen semifinaali. Arvostelen kaikki kappaleet, kerron suosikkini ja arvaukseni läpimenijöistä. Kappaleet arvion esiintymisjärjestyksessä ja arviot perustuvat lähinnä kappaleisiin – harjoitusvideoista saa vähän esimakua myös lavaesiintymisestä.

Moldova

Toisenlaiset viisuedustajat

Suomi valitsi lauantaina kevään Euroviisuedustajakseen yhtyeen nimeltä Pertti Kurikan Nimipäivät. Valinnasta syntyi kohu, jonka syy on kommenttien perusteella se, että kyseinen bändi koostuu keski-ikäisistä punkkareista.

Onnea Pertti Kurikan Nimipäivät

Onnea ja hyvää matkaa Itävaltaan, valloittakaa Wien. Onnea Pertti Kurikka ja kumppanit, olette iloista porukkaa ja toivotan ilolle menestystä.

PKN :)

Pertti Kurikan nimipäivät matkaa Wieniin. 

 

Sehän meni hianosti :)

 

 

Julkaise syötteitä